Οι ανατροπές των πλέι οφ

Σε τρείς μόνο από τις επτά προηγούμενες σεζόν όπου είχαμε διεξαγωγή πλέι οφ, η ομάδα που πήρε την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο, κατάφερε στο τέλος να πάρει και την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Αυτό συνέβη την τριετία 2011-2013 όπου δύο φορές ο Παναθηναϊκός και μία ο ΠΑΟΚ κράτησαν την θέση τους.

Στις άλλες τέσσερις περιπτώσεις έγινε ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός προκάλεσε τις τρεις και ο ΠΑΟΚ την μία.

Οι πράσινοι ανέτρεψαν την κατάσταση το 2008 σε βάρος της ΑΕΚ, το 2009 και το 2014 σε βάρος του ΠΑΟΚ ενώ από την πλευρά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» γύρισε…Τούμπα την βαθμολογία του 2010 όταν ήταν δεύτερος ο Ολυμπιακός.

 

Δείτε τιις συμμετοχές στις επτά προηγούμενες διοργανώσεις με βάση την τελική κατάταξη στον πρώτο πίνακα και στον δεύτερο την κατάταξη στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ για να δείτε που διατηρήθηκε και που ανατράπηκε η πρώτη θέση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑ ΣΕΖΟΝ

2008 Παναθηναϊκός ΑΕΚ Αρης Πανιώνιος
2009 Παναθηναϊκός ΑΕΚ ΠΑΟΚ Λάρισα
2010 ΠΑΟΚ ΑΕΚ Αρης Ολυμπιακός
2011 Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ ΑΕΚ Ολ.Βόλου
2012 Παναθηναϊκός ΑΕΚ Ατρόμητος ΠΑΟΚ
2013 ΠΑΟΚ Ατρόμητος Αστέρας Γιάννινα
2014 Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Ατρόμητος Αστέρας

 

2η θέση 1η πλέι οφ
2008 ΑΕΚ Παναθηναϊκός
2009 ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός
2010 Ολυμπιακός ΠΑΟΚ
2011 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός
2012 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός
2013 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
2014 ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: