Πρώτο 0-0 μετά από 90 μήνες και 65 αγώνες!

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 7,5 χρόνια για να γίνει ξανά λευκή ισοπαλία σε αγώνα των πρασίνων στην ιστορική τους έδρα.

 

Χρειάστηκε να περάσουν 90 μήνες, 7,5 περίπου χρόνια και 65 αγώνες για να υπάρξει ξανά λευκή ισοπαλία σε επίσημο αγώνα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Το τελευταίο 0-0 πριν αυτό με τον Αστέρα στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ, είχε γίνει την 1η Δεκεμβρίου του 2007 σε αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη με κοινό πρόσωπο των δύο αυτών 0-0, τον Σωτήρη Νίνη.
Ο Νίνης μπήκε αλλαγή στο 81ο λεπτό στη θέση του Λαγού και κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και το 2007. Τότε στο 85ο είχε πάρει την θέση του Αντρέας Ιβανσιτς.

Μετά το πέρας εκείνης της σεζόν, οι πράσινοι μετακόμισαν στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2013 στην ιστορική τους έδρα. Αυτό είχε ως συνέπεια να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να έρθει το πρώτο 0-0!

Σύνολο 65 αγώνων. Σε 44 για το πρωτάθλημα, 8 για τα πλέι οφ, 6 για το κύπελλο και 7 για την Ευρώπη είχε σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

ΠΡΩΤ. ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΥΠ. ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΛΟ
2007-2008 10 3 0 2 15
2013-2014 17 3 4 0 24
2014-2015 17 2 2 5 26
65

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: