Ισοφάρισε το αήττητο σερί της η Ξάνθη

10 αγώνες χωρίς ήττα η ομάδα του Λουτσέσκου.

Την ισοφάριση του καλύτερου αήττητου σερί στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία πέτυχε η Ξάνθη φθάνοντας τους 10 αγώνες χωρίς ήττα (6 νίκες, 4 ισοπαλίες).
Την περίοδο 2008-2009 με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο το σερί άρχισε μετά από ήττα στα Πηγάδια από τον Ολυμπιακό στις 13/9 (0-1) και μετά από τέσσερις νίκες και έξι ισοπαλίες, σταμάτησε και πάλι στα Πηγάδια από τον Παναθηναϊκό (1-2) στις 6/12.
Το επόμενο σερί ήταν πιο εντυπωσιακό. Ξεκίνησε στις 29/10 του 2011 μετά από ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (0-2). Με προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη έκανε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες πριν χάσει στις 28/1 του 2012 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (0-1).
Θυμίζουμε ότι ο επόμενος αγώνας της Ξάνθης είναι με τον (κακό της δαίμονα) Ηρακλή στις 4 Ιανουαρίου στο Καυτατζόγλειο στον εξ αναβολής αγώνα για την πρώτη αγωνιστική.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: